čtvrtek 23. července 2015

Hello Holiday ☼

Chorvatsko už volá ♥

Na dovolenou jedu sice až příští týden v pátek ( 31.7. - 9.8. ), ale chytám se už teď, protože rodiče jedou na dovolenou už v pondělí a já budu do pátku u babičky :) A jelikož už chystám tak se o tom chci s vámi podělit a dát i nějakou inspiraci :)
* Kabelka - tahle kabelka je velice prostorná a proto si ji beru všude na cesty. Oriflame ( 499,- )


* Polštář - jelikož jedu autobusem tak cesta přes noc nebude zrovna jako na kouzelném koberci, ale abych si trochu pomohla tak si vezu malý a měkoučký polštářek z Ikei ( 25,- )

* Něco na čtení - já preferuji časopis a knihu a to přesně kniha Hledání Aljašky ( 399,- ) a ELLE ( 69,90 ) Knížku zatím rozečtenou nemám, ale když jí mám, tak je škoda ji nepřečíst:) a ELLE, miluji modu a vždy se ráda dozvím něco nového v tomhle oboru :)

* Elektronika -  mě by sluchátka i nabíječka na dovolené chybělo úplně nejvíce ! Je asi zbytečný připomínat proč :) Mám na to i speciální kapsičku, která je super ne jen na elektroniku !

* Péče - i na cestách o sebe musím pečovat, proto si beru k sobě i kosmetickou taštičku...a co v ní mám? :) V autobuse na záchodcích, nebo i všude kolem je plno bakterií, proto nesmím zapomenout na můj antibakteriální gel od Balei, na který nedám dopustit.Hodí se za všech okolností na každém místě..! Jelikož gel trochu vysušuje je pro mě nezbytností si ruce trochu hydratovat a na to je nejlepší Indulona ..! Krásně voní a neuvěřitelně rychle hydratuje..! I rty potřebují každodenní hydrataci a pro ně mám BABY Lips od Maybeline New York. Je u něj velká záruka protože u něj můžete čekat hydrataci + lehké zbarvení, proto s sebou nemusíte tahat i rtěnky :) Mastnota a prach se usazuje i na vaší tváři a to určitě nechcete.! Nejen že potom bude pleť více unavená, ale začnou se tvořit i malé pupínky..:( Já volím odličovací krém od AVONU, ale je na vám jestli si vezmete krém, nebo micelární vodu. Hlavně aby to šlo vše pryč.!I obličej je potřeba hydratovat a na něj tu mám okurkoví krém od Garnier, sice trochu lepká, ale na dlouhou cestu autobusem to stačí.! A na co se velmi často zapomíná? přesně tak pitný režim. Já si beru tuhle super láhev z M&S, originální obsah je sice už pryč, ale láhev je úžasná..! Vždy nezapomeňte na láhev vody.! Nejen že budete mít žízeň, ale může vás bolet i hlava a to je při jízdě velmi nepříjemné.!! 

* Nezbytnosti - peněženka s doklady je největší nezbytnost..!Hlavně opatrně na kapsáře..!! V autobuse se vždy nudím, proto doporučuji malý penál s bločkem, můžete si do toho zapisovat zážitky, nebo si jen tak malovat :) Kdo trpí stejně rýmou jako já tam je nutnost si brát kapesníčky.Já mám tyhle krásné se sovičkami :) Jestli máte dlouhé a zlobivé vlasy, je potřeba je zkrotit gumičkou, já si jich beru tucty, kdyby sem náhodou nějakou ztratila. Na to, abyste se ráno mohli učesat, nebo se namalovat ( není můj případ, haha ) je dobré si vzít i malé kapesní zrcátko.Já budu na dovolené trpět svými dny, proto si s sebou musím vzít i hygienu:( 

A jsme na konci :) Doufám že sem vám dala aspoň trochu inspiraci a neunudila vás k smrti. Každopádně mi napište, jestli jedete do Chorvatska, nebo kam jedete :) Budu moc ráda za každý koment :) Krásný zbytek dne ♥






středa 22. července 2015

Bioderma ←←

Bronze and luxury ♠

Až do dnešního dne jsem nemohla najít ten správný opalovací krém, který by byl můj TOP...:( Ale dnes se mi povedlo ho najít :) Určitě znáte značku Bioderma, známá jako pečující kosmetika.Dnes jsem od této značky dostala 3 produkty za které vděčím své mamce :) Děkuji..!!! O mojí radost se s vámi hned podělím..!

* Jako první zde mám čistící pleťovou vodu pro citlivou pokožku.Tenhle odličovač mám poprvé tak doufám že mi bude vyhovovat a o všem vám dám hned vědět :)

* Další zde mám opalovací krém Photoderm Bronz SPF 30.Když sem ho poprvé vyzkoušela tak jako první mě okouzlila ta lehká a svěží vůně.! Vždy když sem si koupila opalovací krém tak byl silně parfumovaný a to já nemám ráda..Díky bohu za tento zázrak..! Beru si ho s sebou na dovolenou o které se ještě také dozvíte více..!! 

* A jako poslední taky mám výživový doplněk Photoderm Bronz Oral, který mi pomůže se opálit více do bronzova na co jsem nejvíce zvědavá..!! Obsahuje 30 kapslí, tak doufám že sluníčko bude pálit do konce prázdnin a já to nebudu muset brát  zbytečně..! 


Napište mi do komentářů jestli jste už něco z mích novinek měli a jaké to bylo.:) budu moc ráda za každou radu :) Krásnou středu..!! :) ♥

úterý 21. července 2015

Sheer love ♥

Špetka bílé bavlny & růžové lilie ☼ 

Krásné úterý..! :) už dlouho jsem chtěla vyzkoušet kosmetiku od Victoria´s Secret a díky příteli teď můžu :3 Dal mi volnou ruku s výběrem a já si vybrala tělový sprej s názvem Sheer Love. A dnes mi balíček přišel. Hurrráááá!!!! Do tělového spreje jsem se zamilovala až po uši..!! Ani ne moc sladká, ale voní luxusně..!! A ta lahvička? Ano je plastová, ALE i tak luxusní..!!! 
 Mám ji sice jen 15min, ale už nemůžu bet téhle dokonalé krásky vydržet..!! Zkuste ji taky..!! Do komentářů mi prosím napište, jestli taky vlastníte tuhle vůni, nebo jakou máte rádi vy..:) Přeji krásný zbytek dne..!! ♥

Glitter dream

Princess shoe ♦

Také jste vždy snili o baletčiných střevících ale nosit jste je mohli jen ve snu? Teď se mi můj sen splnil a to díky značce Stradivarius,kterou jsem objevila nedávno a jsem za to strašně moc ráda..!! Můj sen se splnil v tom okamžiku,kdy jsem se šla jen podívat na novou kolekci.V ten moment jsem tam jen tak stála a nemohla sem uvěřit svým očím.. No posuďte sami, nejsou dokonalé? :)

Na noze vypadají božsky a jsou vhodné pro ležerní i 


pátek 17. července 2015

Sweet tea by M&S

Čaj o páté   

Poslední dobou čaje moc nepiji, ale po tom co jsem dostala jahodovo-malinový čaj z M&S jsem se do čajů totálně zamilovala. Tak akorát sladký čaj, který není třeba ani nějak doslazovat mi doslova vyrazil dech..!! Mám v plánu ochutnávat další chutě Anglie ♥ A to i v Londýně, kam se v září podívám :3 

Každý doušek je pro mě jako kousek kouzelné pohádky :) Jahody a maliny jsou úžasné duo, které budu vždy respektovat v jakékoli verzi ..!! 

Napiště mi prosím do komentářů jaký je váš oblíbený čaj a jestli jste měli tu čest ochutnat tuhle krásku :)