neděle 25. září 2016

Nákupy a novinky + TRY ON HAUL / srpen

Ahoj všichni ♥
vítám vás u nového článku.Mám zde pro vás moje nákupy za srpen, některé věci jsem si přivezla z Egypta a chci je vám zde ukázat :) Doufám, že se vám to bude líbit♥

AVON -Advance techniques

* Protect - je určen pro tepelnou úpravu vlasů.Krásně voní a nezatěžuje vlasy :) Mě vyhovuje a určitě se dá srovnat i s dražšími značkami.Vyzkoušela jsem jich už dost, ale tenhle patří mezi nejlepší.A za tu cenu je úplně úžasný♥

*Shine boost - slouží k dodání lesku vaším vlasům.Voní úplně stejně jako předchozí.Měla jsem ho na dovolené a opravdu se na sluníčku moje vlasy krásně leskly♥ Jen opatrně....jednou jsem si ho dala i ke kořínkům a vypadalo to, že mám mastné vlasy, tak na tohle opatrně :)

AVON - Hydro-advance

* Gel Creme Hydrant - nejdříve jsem si myslela, že se bude drolit, ale nakonec mě překvapil a je moc příjemný na pleti a rychle se vstřebává.Jen parfemace je trochu intenzivnější, ale zase není nijak moc nepříjemný.

* Moisture creme SPF 15 - voní jako opalovací krém, ale to asi proto, že má SPF.Je také krásně hydratační.

Garnier - Dvoufázová micelární voda 3v1

- mám ho zase zde :) zamilovala jsem se do něj.Má příjemnou parfemaci a nedělá mastný efekt na pleti.Za mě to je jednička ♥

Bioderma - Opalovací mlha

- potřebovala jsem na dovolenou SPF 50+ a zaujala mě tahle mlha na opalování.Ano, je to drahá značka, ale myslím si, že za tyhle věci by se mělo investovat.Má příjemnou parfemaci a díky němu jsem se nespálila :)

MK - kabelka

- zamilovala jsem se do ní hned na první pohled.Je krásná a navíc zlatá ♥ krása ! Je kvalitní a hodí se mi skoro ke všemu, takže nádhera♥

LV - šátek

- už dlouho jsem si takový šátek přála a jsem ráda, že už ho konečně mám ♥ Je příjemný a je oboustranný ♥ Nosím ho na dva způsoby :
1.

- když mi je zima, tak ho přes sebe jen hodím a hned je mi lépe ♥

2.

- jako šála...praktické a dokonalé♥

LV - peněženka

- už dlouho jsem potřebovala novou peněženku, protože moje Guess se už trhá a tak jsem si vybrala tuhle♥ Je krásná a jemná...přesně můj styl.Je strašně moc prostorná, takže se mi tam toho strašně moc vleze.A to je na ní super.

New Yorker - kraťasy

- přesně na tyhle kraťasy jsem koukala v létě, ale za mnohem vyšší cenu.Vyplatilo se mi počkat.Jsou pohodlné, krásné a vypadají jako krajková sukýnka.

C&A - mikina


- dlouho jsem hledala teplou mikinu s kapucí a zaujala mě tahle...Má krásnou zářivou růžovou barvu a je krásně teploučká. 

Essence - Long lasting eye pencil

- vlastím zlaté třpytky, ale že si oblíbím i stříbrné jsem nečekala.Krásně drží a mají krásný třpyt.

Pepco - svícen

- snažím se dekorovat pokoj už do ložnice a tenhle svícen mě zaujal.Mám ráda jemný styl...A tohle je perfektně jednoduché.

Garnier - Invissible

- potřebovala jsem rychle nějaký deodorant a tenhle mi jako první padl do oka neměl by dělat skvrny na černém, bílém, nebo barevném oblečení.Je to pravda, ale jediný mínus co to má je, že nevydrží slibovaných 48h co si myslím že je nejvíce důležité.Jinak krásně voní.


Tohle je konec dnešního článku.Doufám, že se vám líbil, že jsem vás inspirovala a u příštího článku zase ahoj ♥

                                                                                                   -N













neděle 4. září 2016

Spotřebované produkty #6

Ahoj všichni ♥
vítám vás u nové článku o spotřebovaných produktech za srpen :) Dneska to bude dlouhé, tak si připravte něco na zub, uvařte si čaj, nebo kávu a můžeme jít na to ♥

Batiste - dry shampoo

- Tenhle suchý šampon je můj nejoblíbenější a miluji jejich vůni Tropical ♥ Sáhnu po něm vždy když mám někam jít a nemám čas si umýt vlasy.Hned moje vlasy vypadají ,,čistě,, a mají objem.Jen mi trochu vadí bílý prášek, který jde na vlasech vidět, ale to mu ráda odpustím.

Balea - koupelový válec

- Koupila jsem si to, protože jsem si myslela, že to bude podobné LUSH, ale zklamalo mě to.Nic to nedělalo, ale vůně Vanilka a Citron byli příjemné.Příště raději investuji do LUSH kosmetiky.

Blanx - whitening pasta

- Dlouho jsem po ní koukala a chtěla ji vyzkoušet, ale skoro žádný výsledek jsem neviděla.Na její cenu je jí docela málo a žádný výsledek.Za mě bohužel ne.

Avon - coconut & starfruit shower gel

- Miluji kokos i jeho vůni a hned jsem věděla, že tenhle sprchový gel bude můj.Krásně voněl i hydratoval, což mě u něj překvapilo.Na léto byl úplně senzační.Těším se, s čím Avon přijde na podzim a na zimu.

Avon - wild berries and pomegranate yoghurt body cleaner

 - Na tuhle edici jsem se moc těšila a jsem s ní spokojena.Stejně jako předchozí sprchový gel hydratoval, což jsem nečekala.Sprchové gely od Avonu jsem si zamilovala.I tenhle byl na léto perfektní.Můžu na 100% doporučit a za tu cenu je dokonalý♥

Avon - wild berries and pomegranate creamy yoghurt scrub

- Měla jsem celou řadu s vůní Wild berries and pomegranate.Dlouho jsem chěla vyzkoušet nějaký scrub ale chtěla jsem začit s něčím levnějším, kdyby mi to třeba nevyhovovalo, ale musím říct, že jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela.Je z něj opravdu cítit, že je na přírodní bázi a měla jsem ho pryč asi za týden.Díky němu jsem se do sprchy opravdu těšila♥ Za mě můžu zase jen doporučit ♥

Avon - 2in 1 shampoo and condicioner

- Na začátku prázdnin jsem si ho oblíbila a používala jen ho.Ale bohužel mi nenahradil kondicioner, musela jsem si po něm dávat ještě kondicionér, protože mé vlasy byli bez něj roztřepené a bez života.To jediné mě na něm zklamalo.Jinak byl velmi příjemný a krásně voněl ( Grapefruit & passion fruit ).Musela jsem ho mít ve 700ml balení ♥

Dave - go fresh anti-perspirant 

- Nemám ho poprvé a opravdu mi vyhovuje, jen nevydrží 48h, které slibují.Svěže voní a nezanechává bílé skvrny na tmavém oblečení, což je problém poloviny deodorantů.Miluji vůni Pomegranate &lemon verbena scent. Zase můžu doporučit♥

Avon - parfumed body sprey

- Už od minulého roku jsem zamilovaná do doby sprejů a  mám ráda voňavku se jménem Dream a nemohla jsem uvěřit svým očím když jsem viděla, že v téhle vůni udělali i body spray.Voní krásně sladce a vydrží na pokožce celý den.♥ Hodí se ale spíše na léto, tak třeba příští rok.

Garnier - dvoufázová micelární voda 3v1

- Pořídila jsem si ji na doporučení jiných blogerek a youtuberek a za mě ANO.Krásně odličovala i voděodolný makeup jen mě trošku pálila v očích, ale nic hrozného to nebylo :) Měla jsem ho i na dovolené a i tam mě nezklamal, takže za mě ho také můžu doporučit.Obsahuje olej, ale nezanechává mastné mapy na obličeji.

Avon - BB

- Potřebovala jsem na léto jako každá holka tmavší odstín makeupu, myslela jsem si, že tenhle na mě bude světlý, ale opak je pravdou.Tenhle BB krém v univerzálním odstínu se sám zabarví do aktuálního odstínu vaší pleti a nezáleží na tom jestli je tmavý, nebo světlí.A navíc ušetříte za nakupování milionu odstínu za každé roční období♥ A také ušetří místo ve vašem pořadači na kosmetiku♥

Linteo - vlhčené ubrousky

- Každý člověk který se u všeho umaže asi stejně jako já potřebuje mít po ruce vlhčené ubrousky.Ať už na cestu do školy, centra, nebo i jen tak ven s přáteli.Tyhle byli příjemné a nebyli ani moc parfemované.

Garnier - obnovující šampon

- Potřebovala jsem něco rychle na dovolenou, aby posiloval vlasy a také aby je chránil a vyživoval a to se mi splnilo u tohohle šamponu.Krásně voněl a opravdu po něm byli moje vlasy jako znovuzrozené, lehké a v objemu.

Harmann - odličovací tampony

- Asi vás nepřekvapuje, že je tu zase vidíte.Totálně je miluji a nedám na ně dopustit♥ Určitě je zde nevidíte naposledy♥ 

Tohle je celý článek, já doufám že se vám líbil. Můžete mi posílat své otázky na můj Ask.fm:  http://ask.fm/nikulikus , na ktré vám mileráda odpovím.

                                                                                        - N