pátek 29. července 2016

HAUL / červen

Ahoj všichni,
mám tu pro vás nový příspěvek a to o to co jsem si koupila za červen.Doufám, že se vám bude líbit.Tentokrát jsem to vzala více Fashion♥ 


* žluté tílko z Vinted, mám i v černé barvě, ale přijde mi velké a proto je uvidíte na mém Vinted ( https://www.vinted.cz/uzivatele/266750-nikolastrakova ) měla jsem ho za výměnu za moje tričko.Je z příjemného materiálu na léto ideální.


* C&A cardagen-deka-šála tyto 3 věci v jednom vám ušetří místo v šatníku.Zamilovala jsem se do něj na první pohled a když nevím co na sebe tak vezmu jednoduchý outfit a k tomu tohle a jdu.Je velmi příjemný.


* Reserved šaty-tričko, teď ho mám na spaní, ale na podzim nebo jaro to budu na 100% nosit ke kraťasům.Je z příjemného materiálu.


* Reserved tyhle třpytivé kalhoty mi nejdříve nesedly, ale pak jsem si je zamilovala a jsem ráda že je mám.Beru si je i do letadla, ale o tom až v dalším článku.


* Reserved tyhle týlové sukně šli letos hodně do mody a tahle je jediná, která mi skvěle padne.Nosím ji k mým oblíbeným botům se třpytkami a jednoduchým tričkem a musím říct že je to pecka i když se to nemusí líbit všem.



* H&M  stejně rychle jako sukně přišli do mody i tyhle bodyčka ( trička, šaty ) s krásným ,, šněrovacím,, detailem na prsou. Musím říct že jsem netušila, že půjdou až tak rychle do mody.


* New York u vysokých kraťas jsem si nebyla úplně jistá, ale jsem ráda, že jsem si je pořídila.Mají i krásné detaily okolo kapsiček ve zlaté barvě, které se krásně kombinují s mými botami.


* Kik stejně jako spoustu lidí si každé vánoce říkám, že na začátku roku začnu cvičit, jenže mě to chytlo teď před dovolenou.Je z příjemného materiálu a nikde neškrábe ani netáhne.



 * nemohla jsem si odpustit ani tyhle krásné třičtvrťáky.


Tohle je konec mého článku a jelikož teď budu mít více času, bude i více článků a musím toho taky hodně stihnout :) Mám vás ráda a zase u dalšího článku ♥


                                                                                                - N









úterý 19. července 2016

Nákupy a novinky / Červen

Ahoj všichni 
máme tu nový článek a to o tom co jsem si koupila za červen za kosmetiku ( příští článek bude HAUL)

NYC - BB Creme

Tento krém jsem si koupila jen tak na rychlo jelikož jsem nějaký potřebovala a tenhle mi padl do oka hlavně díky tomu, že slibuje matný efekt.Na mé pleti se bohužel slívá a nevydrží matný.Mám odstín 02 MEDIUM a odstín mi sedí :)Doporučila bych jej spíše na suchou až smíšenou pleť.

Caterine - Odličovací tamponky

Moje spotřeba odličovacích tamponků je opravdu velká a proto je pro mě výhodnější kupovat tohle balení po 120ks.Není to moje první ani poslední, protože to je 100% bavlna a netrhají se :)

Essence - Lash Princess

Na tuhle řasenku jsem dlouho koukala a to díky jejímu kartáčku ve tvaru kobry.Překvapila mě díky tomu, že neslepuje, ale prodlužuje a zahušťuje a to já oceňuji i když mám dvoje řasy dostatečně dlouhé a husté :) Určitě mohu doporučit.Neopadává a krásně točí řasy a drží celý den.¨

Blanx - Bělící pasta na zuby

Chtěla jsem zkusit nějakou bělící pastu a zaujala mě tahle.Musím říct, že cca po týdnu vidím krásný rozdíl a jsem spokojená.Jinak není co dodat.

DOVE - Go fresh

Už nutně jsem potřebovala Anti-perspirant a zamilovala jsem se do tohohle už jen díky jeho vůni granátového jablka a citronové trávy.Krásně vydrží celý den a opravdu zabraňuje pocení.Má 0% alkoholu.

Garnier - Dvoufázová micelární voda 3V1

Koupila jsem si ho díky chvále ostatních youtuberek a opravdu je taková jak o ni všichni mluví.Krásně odstraňuje voděodolný make-up a nezanechává mastný filtr na pleti.Krásně jemně voní a je příjemný.Opravdu můžu jen doporučit.

Balea - Válec do koupele

Když všichni mluví o Lush a jejich bomb do koupele, tak jsem chtěla zkusit levnější variantu a to s vůní vanilka a citon.Bohužel mě zklamal.Nepění a pomalu se rozpouští.

AVON - Naturals body care

Do tělových sprejů jsem se letos totálně zamilovala a jelikož miluji kokos tak mi tenhle nemohl ujít.Krásně voní a i když je to levná varianta, tak i dlouho drží.Určitě budu zkoušet i jiné vůně.

Essence - Eyebrow designer

Měla jsem od Essence  Make me brow, ale bohužel mi nedokázal obočí dostatečně zahustit.Tuhle tužku už jsem měla a byla jsem spokojená.A to jsem i teď.Opravdu musím doporučit a má pro mě dokonalý odstín.

AVON - Pressed powder

Jelikož mi dochází můj oblíbený pudr od Maybelline, tak jsem si pořídila tenhle od Avonu.Jsem na něj zvědavá, ale jaký byl se dozvíte až ve spotřebovaných produktech.

RYOR - Tradiční mandlový krém

Tenhle krém miluji a to díky jeho velmi mastné konzistenci, která se krásně postará o moje suché části pleti.Má příjemnou vůni.Mohu doporučit spíše pro suchou pleť.

Tohle je konec mého dalšího článku.Doufám, že jste si ho užili a budu se těšit u nového článku.

                                                                             -N













pátek 15. července 2016

Spotřebované produkty #4

Ahoj všichni ♥

vítám vás u nového článku spotřebovaných produktů za duben a květen. Ano vím, že je to pozdě, ale neměla jsem vůbec čas kvůli praxi a chtěla jsem vám doporučit,nebo vás před něčím varovat :)

ISANA - Vatové tamponky

Tyhle vatové tamponky jste už u mě mohli vidět.Mám je moc ráda a vyhovují mi. Je to 100% bavlna a je jich 140ks. Netrhají se a jsou příjemné.Mohu jen doporučit.Není to moje poslední balení♥

AVON - Micellar cleansing water

Tuhle micelární vodu tu u mě také nevidíte poprvé.Mám ji ráda, je příjemná na pleti,ale na to, že má být pro všechny typy pleti mi vysušuje okolí okolo očí a obočí.Má 200ml ale moc dlouho mi nevydrží, ale mám v zásobě další.

ASTOR - Perfect stay

Není to moje první balení, ale už asi poslední. Znám i lepší korektory.Bohužel se mi slíval pod očima a ani nevydržel 24h jak slibuje.Můj odstín byl 001 IVORY a hezky mi seděl.

LINTEO - Vlhčené ubrousky

Jsou moc příjemné.Mají 0% alkoholu a obsahují heřmánek a aloe vera,díky tomu nedráždí.Jsou určené pro intimní hygienu,ale neuškodí je mít v kabelce pro rychlou pomoc při umazání, nebo ja je používám i na očištění bot.Krásně příjemně voní a vždy pro mě budou první pomocí v kabelce a nejsou vůbec drahé!
¨

Maybelline New York - BABY Lips

Peach kiss byl můj první BABY Lips a vydržel mi nejdéle z těch všech co jsem měla.Normální balzám na rty, který je ale hezky zabarvený a voňaví ale nic víc.Mám tam ještě zbytek, ale jelikož jsem našla lepší, tak nemám důvod ho zase používat, když nedělal žádnou službu.

NORMAL CLINIC - vatové tamponky

Jsou velmi podobné Isaně jen nich je v balení 80ks.Jsou jemné a příjemné.Jsou také 100% bavlna. 

INDULOVA

Krém je určen na ruce, ale je dokonalý na moje extra suché nohy a obzvlášť když je zima.Je regenerační a zklidňující. Příjemně voní a moje nohy jsou celý den hydratované.Mám ho moc ráda a není to moje poslední balení♥

NIVEA - Anti-perspirant

Tenhle anti-perspirant jsem si pořídila, když jsem letěla minulý rok v září do Londýna.Byl příjemný a opravdu jsem se nepotila.Ano mnohem lidem se zdají tyhle tuhé deodoranty nehygienické a také jsem se snažila ho co nejrychleji vypotřebovat.Byl opravdu svěží a lehce voněl po citrusech.

AVON LUXE - Volume extravagance mascara

Krásně zahušťovala,ale ne moc prodlužovala.Určitě ji dám ještě jednu šanci.Nedrolila se a ani neslepovala díky hustému kartáčku.Štětiny jsou přírodní.

AVON - Foot works

Tento krém na nohy byl velmi příjemný,a le jelikož tam toho hodně zbylo ale už je dávno za spotřební dobou tak ho dávám raději pryč.Byl s vůní ananasového sorbetu. Byl příjemný a hezky hydratoval, ale už si ho asi vícekrát nekoupím, kvůli tomu, že ho nedopoužívám a dám přednost Induloně.

ARTEGO - Serum oil

Dostala jsem ho na vánoce a byl úžasný na 100% ho chci znovu.Byl příjemný a krásně mi zaceloval konečky.Za 5 měsíců jsem ho měla pryč a to ho bylo 60ml.Byl ze série RAIN DANCE.Úžasně voněl ♥

Rimmel London - Wake me up mascara

Tuhle řasenku už určitě dlouho znáte od jiných blogerek a youtuberek.Má kartáček ve tvaru přesýpacích hodin a díky tomu řasi krásně zahušťuje a prodlužuje a neslepuje.Taky krásně voněl po okurkách.Mají dva druhy těchto řasenek a já měla tu s vitamíny.Asi si ji znovu nekoupím,ale chci vyzkoušet i další jejich řasenky.

AVON - Truly Radiant

Tento make-up má být něco jako krém,který se zabarví podle odstínu vaší pleti a udělá vám ji jako z fotoshopu.Bohužel to nedělal a měl naorandžovělou barvu a seděl na pleti a nechtěl se vsáknout.Má spf 20 a proto je určen spíše pro letní období.Bohužel ho nemůžu doporučit.

Tohle byly všechny produkty které jsem vypotřebovala za dva měsíce.Doufám že se vám líbil a mám pro vás jedno překvapení: na instagramové stránce BudesIn při nákupu máte 10% slevu s heslem beautylife. A ti co nemají instagram tak mají i facebookové stránky a i tam sleva platí.

https://www.facebook.com/budesin/?fref=ts

Užijte si slevu a krásný zbytek dne ♥

                                                                                                   -N