středa 31. srpna 2016

Nákupy a novinky / Červenec

Ahoj všichni vítám vás po dlouhé době u mě na blogu a u nového článku ♥
Mám tu pro vás nový článek a to o tom, co jsem si koupila za měsíc červenec.

Kosmetika


SoftLips - Strawberry

- Už jsem o něm slyšela recenzi a díky samé chvále jsem zjistila, že ho také nutně potřebuji.Je skoro stejný jako EOS, ale o něco lepší a určitě si ho koupím znovu.Cena je také stejná.

Hartmman - odličovací tamponky

- Jak už můžete vědět, tak jsem si tyhle tamponky hodně oblíbila.Mám rovnou dvoje balení.Jsou skvělé a mají úžasně nízkou cenu.

Avon - tělový sprej DREAM

- Mám už spoustu tělových sprejů, ale chtěla jsem vyzkoušet zase něco nového a tenhle byl dobrý, ale mám i lepší.

Avon - Makeup setting sprej

- Vždy, když jdu na nějakou akci chci, aby mi makeup na obličeji vydržel celý den i celou noc, a to s tímhle sprejem mám.Mohu jen doporučit.


Oblečení


Tezenis - plavky

- Už jsem potřebovala nové plavky a využila jsem příležitosti před dovolenou.Jsou moc krásné a příjemné.Dolní část je ve tvaru brazil.

Tally Weijl - průhledný přehoz přes plavky

- Když už jsem měla nové plavky potřebovala jsem i něco přes něj na cestu k pláži.Měla jsem možnost vyzkoušet nejvíc příjemný a velmi stylový bílý průhledný přehoz se zlatým detailem.

Tally Weijl - tričko s vlky

- Když už jsem byla v Tally Weijl obchodu, padlo mi do oka tričko s potiskem vlků.Je příjemné, jako všechny trička z tohohle obchodu.

Tohle je celý článek a já doufám. že se vám líbil.U dalšího článku pa ♥

                                                                   - N








čtvrtek 4. srpna 2016

Spotřebované produkty #5

Ahoj všichni,
mám tu pro vás nový článek a to o vypotřebovaných produktech a to o červnu i o červenci, jelikož jsem toho za tyto dva měsíce moc neměla, tak jsem to spojila.


Dermacol - Čistící micelární voda

- Koupila jsem si ho na doporučení jiných blogerek a youtuberek. Opravdu mě překvapila.Ke konci mě ale trošku štípala v očích, ale odlíčena jsem byla hned :) Je pro všechny typy pleti, ale mě trošku vysušovala u očního okolí. Neměla žádnou parfemaci.Znovu si ji ale už asi nekoupím.

Linteo Satin - vlhčené ubrousky

- Tyhle vlhčené ubrousky už u mě nevidíte poprvé.Můžete vědět, že je mám opravdu ráda a nemůžou mi chybět v kabelce.

Oriflame - the one warerproof eye makeup remover

- Tenhle dvoufázový odličovač si chci koupit na dovolenou, protože je malý a nezabere tolik místa.Byl příjemný a krásně odličovač. Nemám nic vytknout.


Hartmann - odličovací tamponky

- Tyto odličovací tamponky také u mě nevidíte poprvé.Je jich 80ks v balení a 100% bavlna a to mám ráda.Jedno balení si beru sebou i na dovolenou, ale to už v jiném článku.

AVON - dry shampoo

- Měla jsem už i lepší suché šampony.tenhle byl takový mokrý a moc se mi to nelíbilo.

Dove - power soft

- Tyhle deodoranty od Dove mám ráda.Mají příjemnou lehkou vůni.Mám v zásobě už další balení a doufám, že mě nikdy neomrzí.

Sex in the city - play

- Tuhle vůni jsem viděla u kamarádky a hned jsem se do něj zamilovala a musela ho mít taky.Musím si rychle sehnat další balení.

EOS - krém na ruce

- Hodně peněz za málo srandy... asi takhle bych tomu řekla. Znám i lepší krémy na ruce.Moc nehydratoval. Jediné co na něm bylo skvělé tak jedině velikost akorát do kabelky.

Oriflame - waterproof mascara

- Mám ji už asi 2 roky a lepší voděodolnou řasenku jsem neměla.Jen je škoda, že se už nevyrábí.Měla skvělí kartáček a ani neslepovala a nepadala pod oči.

Uma - face powder
Koupila jsem si ho minulý rok na zimu, ale byl pro mě moc tmavý a než bylo léto byl pryč.Používala jsem ho na konturování.Jen nedržel, ale barva byla super.

Tohle je konec mého článku.Příští článek bude už o dovolené.Můžete se na co těšit.Ahoj u dalšího článku.

                                                                    -N