čtvrtek 16. června 2016

HAUL #2 oblečení,doplňky / duben,květen

Ahoj všichni ♥,
vítám vás u nového článku, který bude o oblečení a doplňcích, které jsem si pořídila, nebo dostala v dubnu a květnu.Mám zde jen pár věcí, ale můžu vám slíbit, že za červen bude o hodně věcí více! :)

BudesIn

- Chlupatá koule- tuhle věcičku jsem si chtěla koupit už hodně dlouho, ale v kamenných obchodech byla vždy moc drahá, nebo přehnaně zdobená.Když jsem našla na Instagramu tuhle stránku tak sem byla moc ráda a hned si jednu objednala.Mám ji v baby růžové barvě a krásně se hodí k mé peněžence.Teď je v hodně modě, takže bych se ani nedivila, že už to budete od někoho znát.Možná ji máte zrovna i vy ♥
 https://www.facebook.com/budesin/

- Calvin Klein kalhotky- jsou moc příjemné a 100% bavlna, což je super♥ Omlouvám se, že fotka není moje, ale mám je zrovna v pračce a na sobě bych je stejně sem nedala. :)


H&M - Basic šaty
Jsou opravdu pohodlné a dají se nosit všude a na spoustu způsobů.Hodně mě překvapily svojí lehkostí a příjemností♥ Pořídila jsem si je v Praze na Václavském náměstí.Určitě doporučuji!

Deichman - letní boty

Jsou pohodlné například do školy, nebo na oběd, ale určitě ne na chození na celý den.Pásky dost dřou do nártu.Krásně se třpytí a hodí se ke všemu♥


AVON - ručník

Je příjemný a vodu krásně saje♥ Mohu doporučit! Mám ho odzkoušený z aguaparku, kde mě doprovázel :) Je opravdu velký a má krásné pestré letní barvičky.Krása pohledět.

H&M - legíny

Jsem si jistá,že tenhle kousek oblečení nepadne do oka všem, ale já ho nemám na každodenní nošení, ale spíše na zahradu.Uvažuji i o prodeji na mém Vinted (nikolastrakova).Kdybyste měl někdo zájem napište mi prosím do komentářů.

H&M - zlatý řetízek

Tenhle řetízek jsem si koupila,protože se mi líbil ve videu Makyni016.Je jemný a hodí se ke všemu♥ Zamilovala jsem se do něj a ani nebyl moc drahý.Také jsem ho už viděla i u Týnuš Třešničkové, nebo na instagramu Nikol Trojanové.

Guess - tričko

Tohle tričko jsem si pořídila na Vinted za úžasnou cenu! Jsem za něj moc ráda. Je super příjemné a nosím ho vždy když nevím co na sebe.Je pro mě vždy záchranou♥

Ebay - septum 

Chtěla jsem to vyzkoušet, jak bych s tím vypadala a docela jsem se do něj zamilovala, ale nosím ho jen málokdy,spíše když si na něj vzpomenu, nebo se mi hodí k looku.A byl za úžasnou a nepředstavitelnou cenu.♥


Tohle je konec dnešního článku, já doufám že se vám líbil a u dalšího článku ahoj♥

                                              
                                                                                                       -N











  

středa 8. června 2016

HAUL #1 kosmetika /duben, květen

Ahoj všichni :)
máme tu nový článek a to o tom, co jsem si pořídila za poslední dva měsíce. Je toho docela hodně tak jdeme na to. Haul mám rozdělený na dvě části a to na kosmetiku, což je dnes a oblečení, což bude příští týden.Máte se na co těšit! :) a teď už konečně začneme :)


Batiste - Dry shampoo tropical

Jelikož si musím mýt vlasy každý druhý den a ne vždy na to mám čas, tak vždy jako první šáhnu po suchým šamponu od Batiste, ne jen že Tropical krásně voní, ale i úžasně funguje a dodá i objem.Jediné mínus,které má je, že je bílý a dělá malé bílé mapy na vlasech.Ale určitě se k němu budu pořád vracet a není to moje první, ani poslední balení! ♥ A další plus je, že je i v malém cestovním balení.

AVON Planet SPA - Luxuriously Refining

Po dlouhé době jsem chtěla znovu vyzkoušet masku na obličej a jako první mě napadla tahle slupovací maska na obličej s výtažky z černého kaviáru.Měla by být na rozjasněni a na černé tečky.Bohužel funguje jen napůl.Díky zlatému pigmentu dokonale pleť rozjasní, ale černé tečky hlavně na T zoně (čelo a nos) a na bradě mi vůbec neodstraní.Takže na rozjasnění doporučuji, ale na černé tečky si myslím, že jsou i o hodně lepší masky.

AVON Clearskin Professional - Liquid Extraction Strip

Jelikož mi předchozí maska nesplňovala mé požadavky, rozhodla jsem se zkusit masku, kterou jsem používala cca před 3-4 lety a pamatuji si, že dokonale fungovala a vše černé tečky mi jako mávnutím kouzelného proutku zmizeli.Ale nevím jestli se mi změnila za tu dobu pleť, nebo změnili obsah masky,ale teď mi černé tečky neodstraní.Asi budu muset hledat dál... Budu moc ráda, když mi nějakou masku na odstranění černých teček doporučíte :)

AVON Naturals Body Care - Orchid and blueberry

Z tohohle setu jsem ze všeho nejvíce chtěla zkusit tělový sprej, ale mamka mi udělala radost a objednala mi celý set, který se skládá z tělového spreju, sprchového gelu a tělového mléka.Nádherně voní, ale sprej mám odzkoušený málo a zbytek jsem ještě nezkusila,tak si prosím počkejte na spotřebované produkty, kde vám dám více informací.

AVON Naturals Hair Care - 2 in 1 Shampoo and conditioner

Nemohu se nabažit tohohle úžasného šamponu a kondicionéru zároveň.Měla jsem ho v malém balení,ale nutně jsem potřebovala tohle 700m balení a to rovnou 2x :D Je s grapefruitem a marakujou a je zaměřený na barvené a poškozené vlasy.Po umytí vlasů je mám krásně hebké a voňavé a dokonce vidím i zlepšení konečků.Doporučuji všemi deseti! ♥

AVON Naturals Body Care - Wild Berries and Pomegrate

Už dlouho jsem chtěla zkusit tělový pealing a maminka mě zase překvapila a pořídila mi tenhle set, který obsahuje tělový pealing, sprchový gel a tělové mléko. Sprchový gel mám už odzkoušený z března,a jsem nadmíru spokojená, krásně voní a dokonale hydratuje ♥ Zbytek setu zatímodskoušený nemám.Více informací se dozvíte ve spotřebovaných produktech.

Galmed - RevitGal

Tuhle mastičku jsem si koupila na doporučení doktora na mazání mé čerstvé jizvy na břiše.Jsem s ním spokojená.Krásně hydratuje a hojí jizvy.Vidím velký pokrok od operace.


Essence - Lipstick

Rtěnku z téhle řadu jsem si chtěla už dlouho pořídit.A to se mi splnilo.Mám odstín 02 Porcelan Doll. Je velmi přirozený a nude odstín a přijde mi i matná, i když matná být nemá.Nic moc výdrž a to je největší mínus.Jinak barva je krásná a vůně je taky super.


Essence  -Lipliner

Tužku od Essence jsem si koupila na doporučení Týnuš Třešničkové a to právě krásný švestkový matný odstín 06 Satin Mauve. Hned první mínus je, že vysušuje a to mi vadí, když cítím, že mi ty rty úplně táhle k sobě a rty se mi dusí.Další mínus je výdrž, nevydrží mi na rtech po jídle ani když se napiju. Jediný co je super je vůně a barva, ale to je vše.Takže za mě určitě ne.


Demacol - Čistící micelární voda

Slyšela jsem na tuhle micelární vodu na všechny typy pleti hodně chvály a tak jsem se rozhodla ji taky vyzkoušet.Ze začátku byla úžasná, ale postupem času mě začala pálit v očích a to už jsem věděla že je něco špatně, ale micelární vodu jsem dopotřebovala, jelikož krásně čistila a rozpoštěla i gelové linky.Je bez parfemace a to já u pečující kosmetiky na pleť oceňuji.

Sephora - Lipbalm

Balzámek na rty jsem dostala od přítele a jsem za malí dáreček moc šťastná♥ Jediné mínus co má je, že je v kalíšku a musím do něj šahat prstem. Jinak hydratace je nejdokonalejší ze všech balzámů jaké jsem kdy měla a i vůně je jahůdková a není z něj cítit žádná chemie, takže můžu doporučit!


Oriflame The One - Waterproof eye make-up remove

Odličovací produkt mám od Oriflame poprvé a zatím jsem spokojená.Je dvoufázový,ale neměl by dělat mastné mapy na obličeji, což nesplňuje.Po použití a vyčištění pleti si musím obličej ještě umýt, nebo utřít do ubrousku a až poté nanést krém, protože se jinak krém nemá jak vsáknou přes vrstvu oleje, což je velké mínus.Jinak je bez parfemace a za to palec nahoru.Krásně i odličuje, nepálí v očích a můžu potvrdit že opravdu odlíčí voděodolný make-up lusknutím prstu.

Isana - Odličovací tamponky

Tamponky od této firmy použivám už dlouhou dobu a jsem s nimi spokojená.Jsou jemné a hebké.Nejvíce oceňuji, že jsou 100% bavlna.Poměr kvalita a cena je úžasná!Určitě to není moje poslední balení.

Sephora - Rose face mask

Maska by měla hydratovat a rozjasňovat, ale ještě jsem ji nezkoušela a proto se o ní něco dozvíte až ve spotřebovaných produktech.Masku od Sephory mám poprvé, tak jsem na ní dost zvědavá!

AVON Anew Vitale - BB krém

Make-up od Avonu mám poprvé a jsem velice překvapena a spokojena.Má to být krém s SPF 20, který se zabarví podle tonu vaší pleti a vyhladí a sjednotí všechny nedokonalosti.A vše můžu doporučit.Jelikož je to krém,tak pod něj jiný krém ani nepoužívám a nepoužívám už ani korektor bez kterého jsem před před tímhle krémem nevyšla z domu.Zakryje mi i kruhy pod očima a to je mám dost velké.Za mě můžu velice doporučit! Jsem s ním velice spojena!

Tohle je celý můj článek.Doufám, že jste si ho užili.Snad jsem vás k něčemu inspirovala a jestli ano tak mi určitě do komentářů napište k čemu.Budu se na vás těšit u nového článku příští týden ♥

                                                                                             -N