pondělí 18. ledna 2016

Recenze: Astor Lipcolor Butter

Ahoj

V dnešním článku bych chtěla napsat můj názor na tyto dvě rtěnky od Astoru, které jsem si hned na první pohled zamilovala. Nejen to, že mají krásné balení, ale také jsou velmi krémové, pigmentované a příjemné na rtech. Řekla bych, že mají i skvělou hydratační vlastnost, takže vám rty ani trošku nevysušují. Navíc strašně krásně voní (něco jako hroznový cukr). Výdrž na rtech je také skvělá. Jsem moc spokojená s tímhle produktem. Astoru se to velice povedlo. :)


Jak jsem tedy zmiňovala, mám dva odstíny:

026 Royal Diva- tmavě fialová (jako borůvky)
027 Elegant Nude- nude červená (cihlová) 


Obě barvičky se mi moc líbí. 
Nosím je skoro celý rok.





Doufám, že se vám moje recenze líbila. :)

 ♥elcavankova♥

neděle 3. ledna 2016

Spotřebované produkty #2 / Prosinec

Ahoj ♥ ,
 je tu nový rok a s ním přichází i nový článek na blogu juhuuu ♥ a jak ste si mohli všimnout v názvu, bude se týkat spotřebovaných produktů za měsíc prosinec :) Doufám, že se vám bude článek líbit a můžeme jít na to :)
                         
                                                                                                                                  - N


ADIDAS - Born original

- je mi líto, že sem měla jen vzoreček! Tahle vůně je nejvíce dokonalá! Připadá mi taková luxusní decentní vůně, kterou absolutně musím mít ve své sbírce parfémů! Všem ji doporučuji! Je naprosto dokonalá!!!



Essence - Kiss Care Love Lipbalm (Fruit Crush 01 )

- tenhle balzám na rty sem měla jako dáreček v nějakém časopise. Ne jen že to balení je otřesné... ale dokonce mi ten balzám nešel vyjet nahoru...takže další mínus! Ano, pěkně VONĚL , ale nehydratoval a kvůli tou sem začala používat jiný a mnohem lepší balzám..! Když sem ho teď našla někde na dně tašky tak už ani nevoní a jeho balení je ještě v horším stavu, než sem ho do té tašky házela... Takže tohle si rozhodně domů neberte!
                                                         




UMA - Liquid liner

- Ne, už v životě neudělám horší chybu! Myslela jsem si, že když tuhle značku všichni vychvalují, tak že neudělám chybu, když si koupím oční linky, které sem zrovna nutně potřebovala. Ale chyba se stala! 1.když si otřete ten štěteček o to hrdlo té lahvičky, tak se vám ty  části flaštičky k sobě přilepí a nejdou odlepit! 2.linky schnou asi 1/2 hodiny a to tím způsobem, že se vám na ty linky přilepí a když zavřete a otevřete oči, tak ty linky popraskají..a to by podle mě dělat linky neměli! Jinak barva je krásná a sytá ! 

                                                               


Douglas - Silky cleansing milk (50 ml )

- Douglas jako vždy potěšil! Krásná lehká konzistence! Rychle odličoval a neštípal v očích, což mé oči určitě ocenili ! 


Batiste - Dry shampoo ( 200 ml )

- tenhle suchý šampon miluji! krásně voní i odmastí kořínky vlasů! Já dopoužívala s vůní třešně. Chci zkusit i další vůně! 


 Luxe - Illuminating concelar ( Illume medium )

- tenhle korektor jsem dostala od mamky k svátku. Ze začátku jsem si k němu neuměla najít cestu, protože měl v sobě hodně třpytek a nevyhovoval mé barvě pleti! Začala sem ho kombinovat s mým make-upem a to bylo něco! tak krásně projasněnou sem nikdy neměla! Opravdu krása! ale na to že ho mám od listopadu tak sem ho vypotřebovala opravdu rychle! nevím čím to bude! jestli sem si ho na sebe dávala moc a nebo jestli toho korektoru bylo málo.


Miss Sporty - So perfect stay ( 001 light )

-Krásně držel a vyhovoval mé barvě pleti! Dokonalost! jen to balení by mohlo být o trochu lepší!


AVON - Extra lasting makeup remover

- tenhle dvoufázovák jsem si brala s sebou do Anglie, protože měl jen 50ml a to je do letadla ideální! Byl super jen trochu pálil v očích.. jinak krásně odličoval!


EOS - Wild berry

- je škoda, že jsem ho za rok celý spotřebovala.Bude mi chybět!Ale mám za něj náhradu, díky mé úžasné kamarádce! Děkuji ♥


Avon - Báze pod oční stíny ( Light beige )

- když jsem bázi dostala tak byla krásně pěnová, ale časem začala tvrdnout a vysychat a to mě na téhle bázi opravdu mrzí, jinak stíny krásně drželi a za takovou cenu úplná pecka!


La Roche-Posay - hydreane BB Creme ( Teinte medium 1ml )

- tenhle vzoreček jsem dostala v lékárně. Je to pro mě neznámá značka nemám s ní žádné zkušenosti!Odstín byl pro mě dost tmavý, ale konzistence velmi příjemná!


Mediblanc - Whitening ( 10ml )

- 1.bělicí pasta u které jsem viděla nějaký rozdíl! Určitě si koupím plné balení!


Bioderma - Makeup removing ( 500ml )

- tenhle odličovač jsem měla od července a překvapilo mě, že tak rychle ubyl! lepší odličovač jsem nikdy neměla! nepálel ani neštípal v očích a odlíčena jsem byla za 3 minuty! Určitě si ho pořídím znovu!