středa 6. prosince 2017

Moje TOP produkty za léto/podzim ♥

Máme tu Vánoce ♥
Já mám pro tebe nový příspěvek. Chci se s tebou podělit o tom, co jsem si oblíbila za poslední měsíce a třeba tě i inspirovat, když by ses třeba nemohla mezi něčím rozhodnout :)

Batiste suchý šampon

Batiste u mě určitě nevidíš poprvé, kupuji si ho nonstop a to proto, že je bílý (pro mně +), ale brunetky nezoufejte, teď dělají i pro brunetky v hnědé verzi. Jen mi občas přijde, že mi z toho jde jen vodička a ne ten prášek, už jste se s tím taky někdo setkal? neznáte nějaký typ jak se tomu vyvarovat? Jinak dělají šampony v různých vůní, takže si vybere opravdu každý.

Catrice Camouflage Cream

Tenhle korektor jsem si oblíbila hned na první dojem. Udělal krásný fotoshopový efekt. Zakryje všechny nedokonalosti. Je krásně krémový a neslévá se do vrásek a dá se vrstvit. Nemám žádné mínusy.

Maybelline Ney York Master Contour by Face Studio

Jedná se o tyčinku, která je z jedné strany konturovací a druhá rozjasňovací. byla super krémová, ale ke konci se začala konturovací část vpíjet do rozjasňovací a tak nebyla kontura přesná. Jinak měla hezkou barvu. Odstnín 01 Light.

Douglas Calming Hand Cream

Tenhle krém jsem měla v minulém adventním kalendáři z Douglas. Byl krásně příjemný, skvěle hydratoval a ta vůně byla neodolatelná (Goji Berry, Bamboo Milk). 

Avon Colortrend Lehký Makeup

Bohužel jsem ho nemohla důkladně vyzkoušet, ale vždy když jsem si na něj vzpomněla, tak odvedl skvělou práci. Krásně kryl a dal se vrstvit. Mrzí mně, že jsem ho nemohla v létě dopotřebovat, jak můžeš vidět zbyla mi tam ještě polovina. V létě jsem nebyla doma, ale kdybych věděla že se v Chorvatsku zdržím déle určitě bych si ho vzala s sebou. Odstín Light Medium mi vyhovuje jen v létě a do dalšího léta se zkazí.

Aussie Miracle Moist Condicioner

Je mi ctí seznámit se s touhle řadou od vlasové péče Aussie. Voní jako žvýkačka a dělá mi krásné hebké a pružné vlasy. Dělají na různé typy vlasů. Určitě si vybereš i ty a určitě neprohloupíš. Slibuji!

Ellie Compact Powder

Tak tohle zlato mně provázelo celou dobu mého pobytu v Chorvatsku. Tam jsem ho používala dá se říci každý den. Má být Antibakteriální. To jsem nepoznala, ale barva mi v danou chvíli seděla. Byl krásně jemně namletý. Dělal krásný matný finish. Odstín Soft Beige.

Avon Dry End Serum

Miluji péči o mé vlasy a snažím se o ně starat co nejlépe to jde. Objevila jsem olejíček na lepší lesk a roztřepené konečky. Viděla jsem změnu k lepšímu. Určitě můžu doporučit. Můžeš se těšit na další recenze ohledně vlasové kosmetiky. Budeš chtít zvlášť článek o vlasové kosmetice?

Essence I ♥ Stage Eyeshadow Base

Milovala jsem tuhle bázy pod oční stíny a to proto, že mi krásně držela stíny na víčku i když je mám mastné a je rekord, když mi tam něco vydrží. Nově má  Essence novou bázy, ale mají je jen v jednom odstínu stejně jako byla tahle. Patří mezi nejlepší z drogerie.

Odličovací tamponky Bel Cosmetic, Linteo

Ráda pečuji o svoji pleť  to každým směrem. Linteo je ze 100% bavlny narozdíl od Bel. Mám raději 100%, protože jsou příjemnější a nezatěžují tolik moji pokožku, ale doporučit můžu určitě obě dvě. Stojí stějně, jen Linteo má o 50 tamponků více.

Balea Deodorant

Celý život zkouším různé deodoranty a Anti- perspiranty, ale nejlepší z drogerie je určitě Balea. Mám ráda ty vůně. Skvěle fungují. Měla jsem ráda s vůní kokosu, který mi připomínal Piňa Coladu, ale ten se už asi bohužel nevyrábí.

Avon Body Lotion

Avon umí skvělé tělové mléka a ne jen to. A tenhle s vůní Orchidej a orůvka nebyla vyjímkou. Krásně hydratuje a pokožka mi voní do dalšího namazání.


Gliss Kur Hair Repair

Sprej na vlasy jsem dostala od kamarádky v Chorvatsku, které bohužel nevyhovoval. Byl na olejové bázy a snižuje lámavost. Ano byl velice příjemný jak na vlasech, tak vůní.

Linteo Dětské vlhčené ubrousky

Chtěla jsem zkusit tyhle ubrousky, protože jsem na ně slyšela samou chválu i když jsou určené pro děti. Byli skvěle mokré a krásně mi odličovali i oční makeup. Obsahuje 72 ubrousků a stojí pouze 20 korun. Jsou s alkoholem a měsíčkem lékařským.