pondělí 13. března 2017

Novinky ♥ 2/2

Ahoj všichni vítám vás u nového článku s druhou půlkou mých novinek. Doufám, že se vám bude líbit.Bude o něco delší než první část, tak snad vám to nebude vadit a jdeme rovnou na to.

DAYTOX - Clay Mask

Mám ráda relax, když si můžu dát masku a jen psát článek, nebo si číst knížku. Upřímně mám radši slupovací masky, ale ráda zkouším nové a srovnávám je. Při nanesení mi hodně leze do porů a lehce štípe ( jde vidět, že se něco děje). Ale zatím si ji nechám do rezervy a uvidím v létě.

Sensai - Cellular Petformance

Mám raději slupovací masky, ale u téhle cítím lehké štípání a pocit že účinkuje. Má svěží vůni, ale více vám řeknu až ji více vyzkouším.

Nivea - Pure A Natural Action

Mám ráda tyhle deodoranty. Nedráždí pokožku, ale nevydrží 24h, maximálně 10h, ale jinak můžu doporučit.

Batiste - Dry Shampoo

Miluji je! Krásně voní, nedělají krustu na vlasech a vydrží celý den.

Rituals - The Ritual Of Sakura

Krásně voní, ale určitě by se dal sehnat levnější, který bude i více účinkovat.

Paco Rabanne - Lady Million


Tuhle vůni určitě znáte z fotek na instagramu a upřímně mě nijak nezaujala, ale když jsem si k ní šla jednou přivonět, tak už jsem pochopila proč jí všichni milují. Mám strach, že ji jednoho dne vypotřebuji a už mi zbyde jen flakonek. Je to krásná luxusní vůně určená spíše na elegantní večery, ale já ji používám každý den, protože se ji nemůžu nabažit.

MAC - Cremesheen Lipstick

O můj bože. Moje první rtěnka od MAC. Upřímně jsem čekala lepší výdrž, ale ta barva, na to, že moc nemusím barvy do oranžova, tak jsem si ji oblíbila a používám ji asi nejvíce ze všech mých rtěnek, ale musím si ji šetřit. Má lahodnou sladkou vůni.(Nippon)

Benefit - Roller Lash

Dělá krásné husté a dlouhé řasy. Konečně úžasně vyhovující řasenka. I když hodně drahá a určitě se dá sehnat i levnější varianta. Má gumový zahnutý kartáček, takže slepení řas nehrozí. Vydrží celý den a neopadává pod řasy.

Benefit - The Porefessional

S bázemi pod makeup moc zkušeností nemám. Moje první byla od Maybelline Baby Skin. Narozdíl od ní má tahle béžovou barvu, takže pleť i krásně sjednotí. Ale na to abych vám řekla jaká je výdrž potřebuji ještě nějaký čas na zkoušku.

Benefit - Gimme Brow

Tenhle gel na obočí jsem měla v balíčku s ještě dalšími věcmi od benefitu, takže jsem si nemohla vybrat odstín. Bohužel mi tenhle odstín nevyhovuje. Je na mě moc tmavý. Napadlo mě ho dát na konec obočí na ztmavení, ale ještě uvidím. Ve spotřebovaných produktech vám dám vědět.

Douglas - Lip Liner

Tuhle tužku jsem měla v adventním kalendáři z Douglasu, ale bohužel je na mě opět moc tmavá a nesluší mi. Asi poputuje dál. Je krásně krémová na nanesení, ale vysušuje mi rty. ( 2- Bois De Rose)

AVON - Super Shock

Tuhle profláklou řasenka z Avonu už určitě každý zná. Dělá krásné řasy a pro mně je tahle řasenka dostačující k vytvoření papenkovským očím. Má gumový kartáček.

Douglas - Eye Pencil

Je to krásná černá barva. Bohužel nedrží a slívá se. Tuha se hodně láme. ( 1- Back To Black)

Benefit . Hoola Bronzer

Tenhle bronzer jsem si už dlouho přála a konečně ho mám. Má krásnou barvu a drží celý den.

Avon - Pressed Powder

Mám ho poprvé. Normální, obyčejný pudr za super cenu.

Freedom - Pro Highlight

Už jsem o něm slyšela velkou chválu a tak jsem ho musela mít už jen pro to, že je zlatej a ja zlatou miluji. Drží celý den. Jen se mě všichni ptají co mám za žlutou šmouhu na tváři, ale mně se to líbí a vyhovuje mi.

NYX - Lingerie

Když o něm všichni tak krásně mluvili, tak jsem ho musela mít taky, ale  nic moc. Ano nanáší se krásně, ale vysušuje na rtech, postupem dne se drolí a nejde přetáhnout další vrstvou, což je škoda. Jinak barva je krásná (03- Lipli)

Urban Decay - Naked 2

Strašně moc jsem si ji přála, protože obsahuje 3 krásné odstíny zlaté a má i matnou černou a bílou. Nejlepší paletka jakou jsem kdy měla, jen trochu práší a padá pod oči, ale to je jen detail. Odstíny má krásné a drží.

Tohle je konec mého článku, doufám, že jste si ho užili stejně jako já a inspirovala jsem vás. Těším se na vás u dalšího článku, tentokrát o spotřebovaných produktech.

                                                                      -N