úterý 17. ledna 2017

Novinky ♥ 1/2

Ahoj všichni,
vítám vás po velmi dlouhé době zpět na mém blogu a to se článkem o novinkách, které jsem dostala k svátku, narozeninám, nebo na vánoce.Dnes to bude dlouhé, tak jdeme rovnou na to.

Yves Rocher - Bath & Shower gel

Tenhle sprchový gel jsem dostala od mé nejlepší kamarádky Maky k vánocům. Jeho vůně obsahují estetické oleje z mandarinky, hvězdicového anýzu, koriandru, skořice a zázvoru. Krásně pokožku vyživuje, takže poté není nutné tělové mléko. Vůní mi připomíná sprchový gel od Dermacolu s vůní Belgitská čokoláda. Je to zimní limitovaná edice, takže se obávám, že ho už v obchodech nenajdete. Má 400 ml, takže mi vydrží hodně dlouho.

Výsledek obrázku pro hvězdicový anýz



AVON -  Today* Tomorrow* Always * AMOUR

Nikdy jsem tuhle vůni nikde nevyhledávala, ale můžu vám říct, že hned jak jsem si k ní přivoněla, tak mi přirostla k srdci. Její vůně obsahuje směs okvětních lístků z jasmínu, magnolie a konvalinky.Tahle vůně bude úžasná na léto a nemůžu se na ní dočkat.
Výsledek obrázku pro magnolie

Douglas - Šumivá tableta do koupele 

Na Mikuláše jsem dostala od přítele adventní kalendář z Douglas. Jeden z produktů byla tahle ,,tableta,, do koupele. Já znám tyhle produkty jen od Lush, ale byla jsem zvědavá i na tohle. V kalendáři byly dvě, ale jednu jsem už vyzkoušela. Udělá to mléčkou a hydratační vodu. Tahle je konkrétně Harmony of  Ayurveda. Jsem na ní zvědavá a jestli bude stejně dobrá, tak se o ní určitě dozvíte více v oblíbencích.

Výsledek obrázku pro ayurveda


Sephora - Creamy body wash

Tyhle mýdla ze Sephory si pořád kupuji, ale nikdy jich nemám  dost, chci je vyzkoušet všechny, protože jejich vůně je naprosto úžasná. Já zde mám konkrétně kokos a zelený čaj. Můžu je na 100% doporučit!
Výsledek obrázku pro kokos


ANNY - Lak na nehty

Osobně mám gelové nehty, takže si laky na nehty nekupuji, ani je nevyhledávám, ale vždy se může hodit. Byl to další dárek z adventního kalendáře z Douglas. 


Sephora - Čistící gel na ruce

Tohle je už moje druhé balení a nikdy se ho nevzdám! Nádherně voní a ten design? Nádhera! A hlavně se vždy hodí v tomhle období.

Adidas - Fun sensation

Jsem jedna z holek která miluje jak parfémy, tak i toaletní vody. Na každou situaci mám nějakou vůni a konkrétně tahle je skvělá na sport, nebo nějaké aktivnější aktivity. Je to sladká vůně. Ale bude úžasná i někam v létě k moři.

Garnier - Micelární voda 3v1

Ano, mám ji tu zase.Mám ji ráda, protože nepálí v očích, ani nedráždí pleť. Jen neodličuje voděodolný makeup, ale to protože neobsahuje olej. Určitě ji zde nevidíte naposledy.

Sephora - Odličovací tamponky

Slyšela jsem na ně spoustu kladných věcí, ale až teď mám možnost je vyzkoušet. Jsou 100% z bavlny a v jednom balíčku jich je 70 ks. Více informací vám o nich dam až je vyzkouším.

Anew clean - Anti age cleansing water 3in1

Budu zkoušet i tuhle odličovací vodu z Avonu, která je ale proti stárnutí, ale to mi problém nedělá. Je doporučené tyhle produkty používat už od 20-ti let, ale myslím si, že i 18-ti leté pleti to nebude dělat problém. Už jsem si jednou zkusila a je hustější, než normální micelární vody, ale mínus je, že mně trochu štípala v očích, ale zkusím jí dát ještě šanci a uvidíme jak se budeme kamarádit.

AVON Planet SPA - Čistící pleťový gel s bílým čajem

Mám do zásoby další odličovací produkt. Více se o něm ale dozvíte až v dalším článku.
Výsledek obrázku pro bílý čaj

 ANNAYAKE - TOMO her  
  
Jak už jsem zmiňovala, tak mám úchylku na parfémy. I tenhle parfém na mě čekal v kalendáři. Je to těžký parfém, který se hodí na výjimečné večery, večery, narozeniny atd. Přesně takový mi chyběl.



ANEW - Nutri-advance

Miluji gelové krémy a hlavně když krásně hydratují a nemají moc silnou parfemaci. A přesně tohle tenhle krém splňuji. Vhodný spíše pro suchou pleť.

EOS Lip Balm - Blackberry Nectar 

Miluji balzámy od EOSu. Tenhle je už třetí. Krásně hydratují a mají velký výběr vůní. Pomáhá mi když mám popraskané rty. A to v zimě je pro mě nutnost. 
 Výsledek obrázku pro blackberry fruit


DAYTOX - Daily Hydration

Od DAYTOX je tohle moje první věc a musím říct, že jsem spokojená, ale dám tomu ještě čas a dám vám vědět až budu mít stálý názor.

Venus - Face cream

Poprvé vidím voděodolný krém. Beru ho s sebou na praxi do Chorvatska a pak uvidí a dám vám vědět jak tam bude u moře reagovat.

Douglas - Face Cream Day

Tenhle krém s arganovým olejem krásně hydratuje. Ale zkoušela jsem ho zatím jen jednou tak jsem zvědavá na to jaký bude dál.

Doufám, že se vám líbil dnešní článek, ale zatím to je jen 1/2, tak se těšte na druhou část. 

                                                       - N