úterý 8. listopadu 2016

Nákupy a novinky / zaří, říjen

Ahoj všichni ♥
máme tu listopad a s ním i nové nákupy a novinky za poslední dva měsíce.Miluji tohle podzimní počasí.Udělat si čaj/kávu, vlézt si pod deku a pustit si nějaký oblíbený film♥ Tak si také udělejte čaj/kávu a něco dobrého, protože tenhle článek bude opravdu dlouhé.

PEČUJÍCÍ KOSMETIKA

Bioderma- make-up removing micelle solution

- Tuhle micelární vodu už jsem měla ve velkém balení a pálila mě v očích, ale rozhodla jsem se, že jí dám druhou šanci.Jsem zvědavá, jestli už to bude lepší, ale o tom vám dám vědět v jiným článku.Jinak krásně odličovala i oční make-up.Je určena pro citlivou pleť, takže pro mě je to velké plus♥

Fa - anti-perpirant dry protect

- Vyzkoušela jsem už hodně anti-perspirantů, ale tenhle je z nich asi nejhorší.Skoro vůbec nefunguje ale ocením aspoň 0% alkoholu.

AVON - advance techniques

* Dry ends serum - jelikož hodně trpím na suché konečky vlasů, tak sem si nemohla odpustit tohle sérum určené přesně pro tenhle problém. Upřímně jsem to ještě nezkusila, ale hned jak vypotřebuji mé teď aktuálně oblíbené sérum, tak se nemůžu dočkat až vyzkouším tohle.

* Nourishing hair serum - já, jelikož si na svých vlasech hodně potrpím, tak jsem našla něco co je pro mé vlasy number 1 ♥ Je to vyživující sérum s marockým arganovým olejem. Řeknu vám, že lepší věc jsem si ani nemohla přát.Dávám si ho do umytých vlhkých vlasů po celé délce.Vlasy mám konečně lehké a lesklé, bez žádné zátěže.Za mě doporučuji všemi deseti♥

AVON - roll on anti-perpirant deodorant

- Popravdě nemám ráda tyhle kuličkové deodoranty, ale řekla jsem si, že bych mohla zase nějaký zkusit a možná na něj změním názor.Zatím jsem ho nezkusila, ale určitě vám dám více info v dalším článku.

Dekorativní kosmetika

AVON - cranberry & cinnamon scented spritz

- Určitě jste si všimli, že už všude mají vánoce, dokonce už i v televizi dávají vánoční reklamy s Coca-colou, které nemohl nikdo přehlídnout, a také že mám ráda boby spreje od Avonu a když jsem viděla v katalogu další novou vánoční edici s vůní skořice a brusinek, tak jsem ZNOVU nemohla odolat.Voní krásně a nemůžu se dočkat až ho budu moct na vánoce použít♥

AVON - matte liquid concealer

 - Viděla jsem spoustu chvály na tenhle korektor a jelikož jsem už nějaký potřebovala, tak jsme si řekla, že ho prostě zkusím.A udělala jsem opravdu dobře! Je lehký, krásně se vsákne do pleti a drží celý den.♥ (Fair)

AVON - glimmerstick diamonds eye liner

- Už dlouho jsem přemýšlela o nějaké jiné oční lince než je černá a padla mi do oka takhle fialová se třpytkami ( sugar plum ), úžasná barva na podzim.Překvapila mě i svojí výdrží.Krásně zvládne celý den.

AVON - matte lipstick

- Tyhle rtěnky z matné a zároveň vyživující řady mě zaujaly na první pohled.Viděla jsem je poprvé u Miss ČR a věděla jsem, že jedna ze rtěnek bude moje.Dlouho jsem chtěla zkusit rtěnku od MAC v odstínu Fuchsia, ale řekla jsem si, že nejdříve zkusím nějakou levnější variantu v podobném odstínu.Tuhle rtěnku jsem si okamžitě zamilovala.Už se mi ani nechce zkoušet rtěnka od Mac cosmetics.Já mám odstín Spendidly fuchsia.Na rtech nevysušuje a krásně drží.Jen se musí po jídle trošku upravit.Už se těším na plesovou sezonu, kam ji budu brát pravidelně.


Basic lip designer (1)

- Má v sobě strašně velké třpytky, takže na rtech trošku škrábe, ale jinak je to krásná Barbie barva.Na rtech ale dlouho nevydrží.Doporučila bych ji spíš pro děvčata, které teprve s malováním začínají.

Basic lip designer (3)

- Krásná barva na podzim, ale neskutečně špatně se nanáší, lepí a nedá se vrstvit, takže za mě propadák!

Basic lipstick (23)

- Tyhle rtěnky do hněda se teď hodně nosí a tak jsem si řekla, že taky nějakou zkusím.Ale tahle se špatně nanáší a není ani tak pigmentovaná. Musí se dát více vrstev a počkat až se ta předchozí zaschla.Určitě jsou i lepší, takže za mě určitě ne.

Basic - permanent lipstick (nude)

-Tenhle typ rtěnek by měl držet.Ano drží jako blázen, skoro nejde ani odmalovat.Jen je problém při jídle, nebo i pití, jelikož se začne uprostřed rtů drolit a nejde navrstvit, takže musím vždy celé rty pracně odmalovat a nanést novou vrstvu.

Basic - permanent lipstick (pink)

- Poslední měsíc jsou v modě i metalické rtěnky.Nebyla bych to já, kdybych si aspoň jednu nepořídila.Výdrž je taky pecka.

Basic - permanent lipstick (coralle)

- Ano.Další metalická rtěnka.Tahle je více do oranžova, ale i když nemám oranžovou barvu ráda, tak i tak jsem si ji musela pořídit..kdyby se náhodou hodila♥

Basic - permanent lipstick (copper)

- Jako poslední z téhle kissproof řady zde mám tuhle krásnou matnou červenou, která se božsky hodí na vánoce♥ Už se nemůžu dočkat až si ji vezmu.

Basic - lipgloss (05)

- Lesky moc nemusím, ale když jsem ho viděla, tak mě napadlo, že by mohl ozvláštnit každou tmavší rtěnku.Ale zase jsem se spálila.Lepí a není pigmentovaný.Takže jde hned pryč.

Basic - water based lipgloss (ice cream orange)

- Zase ta oranžová.Ano, ale zase by se mohla hodit♥ Třeba k té metalické rtěnce.Jestli mi nebude vyhovovat, tak ji dám hned pryč, ale jsem opravdu zvědavá.

Basic - water based lipgloss (ice cream water melon)

- Jako poslední věc zde mám tenhle lesk na rty, který budu nosit asi jen k výraznému líčení.Nelepí a dlouho vydrží.Jinak ta vůně by mohla být o dost lepší.


Tohle je konec dnešního člunku.Já doufám, že se vám líbil a moc děkuji, že jste ho přečetli až do konce.Přeji vám krásný zbytek dne a u dalšího článku ahoj.♥

                                                                                                          -N