úterý 25. října 2016

Spotřebované produkty #7

Ahoj všichni ♥
vítám vás po dlouhé době u mého nového článku, který se bude týkat spotřebovaných produktů září a půlku října.Hodně jste si psali o Halooweenské DIY, ale vše mi přišlo až moc ohrané, ale chystám pro vás make-up tutorial na Halooween, tak snad se vám bude líbit.Ale teď už k dnešnímu tématu.

AVON - shower gel RIO Coctail

- Mám ráda od Avonu sprchové gely, protože úžasně voní, hydratují a suprově pění, což je pro mě důležité.Tenhle je z letní limitované edice s vůní limetky, rumu a máty.Opravdu krásně a svěže voněl.Na letní dny jako stvoření!Byl i lehce chladiví a díky přírodním olejům opravdu hydratoval.Doufám, že příští rok bude zase k dostání.

Garnier mineral - Anti-perspirant

- Jako první o čem bych se chtěla zmínit je bezpečnostní zavírání, ať už kvůli dětem, nebo do tašky.Upřímně nevím, jestli vydrží 48h, které slibuje, ale fungoval.Osvědčil se mi hlavně u černého oblečení, kde opravdu nedělal bílé skvrny.Je bez alkoholu a parabenu.Určitě si ho pořídím znovu!

Swiss - vlasová kůra

-Tuhle vlasovou kůru jsem měla poprvé a hodně mě zaujala.Je určena pro suché vlasy bez lesku a díky arganovému oleji jsou mé vlasy plné života a nejsou tak zatěžené.Je bez silikonu, takže další velké +.Určitě si ho do budoucna pořídím znovu.

Sephora - charcoal nose strip

- Za mě na 100% NE! Nic to nedělalo a ani to  moc k nosu nepřilnulo.Za mě to doporučit nemůžu.

Vzorečky


* Playboy Queen of the game - Tenhle vzoreček mi přišel z DM drogerie a můžu říct, že je to boží vůně! Uplně mě uchvátila a můžu říct, že si ji na 100% pořídím! Mám ráda sladké výrazné vůně .. ale že tahle bude tak dokonalá jsem nečekala! Palec nahoru♥

* Doliva olivový krém na obličej - Krásně voněl ale hydratace nic moc.Na obličeji se mi drolil, takže propadák!

* Sephora lehký hydratační krém na obličej - Byl hodně hutný, ale opravdu lehký.Idealní na noc.Určitě si ho také pořídím.

* MaxFactor Miracle match foundation - Krásně kryl, ale ten smrad? jako pečený kuře... hrůza.Ale jestli změní parfemaci, tak o něm budu možná přemýšlet.

Hartmann - odličovací tamponky

- Budu se opakovat po x-té , ale jsou úžasné !♥

Balea - antibakteriální gel

- Na hození do kabelky dobrý, ale ta vůně jako okena není moc dobrá. To balení taky není super, když po určité době prasklo.Ale svoji práci zvládlo na jedničku a to je hlavní.

Rimmel London - Stay matte

- Tenhle pudr je hodně oblíbený u spoustu blogerek a i já ho můžu doporučit! Měla jsem ho v odstínu 001 Transparent a je super, že vám nijak nezmění barvu makeupu. Krásně drží celý den a nehne se.

Douglas - Art designer mascara

- Má super kartáček, ale slepuje.Znám hodně lepších řasenek.Podle mě by se hodil spíše jen pro zahuštění, než prodloužení.

Tužky na oči

* NYC eye liner - Byla hezky pigmentovaná, ale výdrž nic moc. Určitě nedá celý večer.

* UMA eye liner - U ní byla taky super pigmentace, ale výdrž už byla o něco lepší.

Tohle je konec dnešního článku, Já doufám, že jste si ho užili. Nezapomeňte mě sledovat na mých sociálních sítích.Na všechny otázky vám odpovím zde: http://ask.fm/nikulikus
Mějte se krásně a budu se na vás těšit u dalšího článku.

                                                                                                     -N