pondělí 23. května 2016

Moje sbírka #1 / Rtěnky

Ahoj všichni,
po delší době jsem konečně zpět :) Mám tu pro vás velmi žádaný článek a to je o mích rtěnkách a napadlo mě, že bych z toho mohla udělat nový formát příspěvků a to je, že jestli budete chtít tak bych vám mohla sem dávat moje sbírky např.: stínů, řasenek,atd.. :) Určitě mi napište do komentářů :) a teď už na slíbený článek ♥ ( všechny fotky jsou moje )

Rimmel London - APOCALIPS 

Tenhle ,,lak na rty,, nebo také ,,tekutou rtěnku,, sem jsi přála od doby kdy jsem v Dm zkusila odstín 300 APOCOLIPTIC

tak jsem se do téhle řady rtěnek naprosto zamilovala, ale bohužel mi můj koupený odstín nesedl a přijde mi, že si sedne na rty a sedí.Ani mi na rtech moc dlouho nevydrží což je velká škoda a sám o sobě je to moc hezký odstín 100 PHENOMENON.Tenhle odstín za mě určitě ne :( a mrzí mě to!


Basic

Tahle růžová rtěnka s různými odlesky z různých úhlů je tuhá, špatně se nanáší na rty, ale odstín je hezký a také dlouho vydrží na rtech :) Bohužel neznám odstín a ani si nepamatuji odkud ji mám.


Miss Sporty - Perfect Color Lipstick

Moje barbie rtěnka od Miss Sporty je krásně krémová a nádherně voní :) Můj odstín se jmenuje 037 I LIKE . Na mích rtech se bohužel tváří nepřirozeně a leze mi do malinkých vrásiček na rtech , ale na léto bude krásná k opálené pleti :)

Miss Sporty - Perfect Color Lipstick

Tahle rtěnka je stejně krásně krémová a krásně voní jako předchozí ↑↑↑ Ale odstín mi nesluší stejně jako všechny tmavé rtěnky :( Třeba na nějaký tutorial, nebo večerní líčení bude dobrá :) ale zatím na denní nošení to nevidím :(

LUXE - Rose Silk

Rtěnky z Avonu jsou nadmíru skvělé! A není vyjímkou ani tahle! Ano, je tmavší ale myslím si,že je to jediný tmavý odstín,který mi podle mě sluší! Je krásně krémová a výdrž také dostačující :)

Essence - Cosnova

Tak tahle rtěnka je naprosto úžasná.Krásná rtěnka, boží konzistence a také krásně voní.Bohužel si myslím, že se už nevyrábí a byla to jen limitka.Mám jí už málo, ale kdyby byla znovu v prodeji tak si ji znovu koupím na 100% ! 02 SPARKLING ROMANCE. Také krásně vydrží celý den.


AVON - Extra Lasting

Krásná lososová rtěnka z Avonu dokonale drží ale ta vůně je trochu slabší,ale to se dá odpustit za tu výdrž,ale i díky té úžasné barvě.Krásně krémová konzistence je také velké a významné plus! SUNKISSED GINGER

Clarins Paris - Natural Lip Perfecton

Tahle krásná lesko-rtěnka z Douglasu je úžasná! Má skvělí aplikátor a vůni! Bohužel moc nevydrží na rtech :( Velké mínus pro tuhle rtěnku! Jinak je ta barva nádherná! 05

Essence - Cosnova

Krásná barva i konzistence, ale ta výdrž trochu pokulhává! Což je škoda...Je krásně matná a neleze do vrásek na rtech:) mám tuhle řadu od Essence ráda a určitě si koupím další odstíny, i když mi přijdou trochu do korektorových barev.



 02 PORCELAIN DOLL

Makeup Revolution 

Moje první matná rtěnka v NUTE odstínu, která krásně drží a určitě si skočím pro další odstíny, kterých bohužel není moc :( ale za tu cenu je to BOŽSKÁ rtěnka ♥

The One

Rimmel London - Kate

Další matná rtěnka s úžasnou výdrží, ale už více do růžová.Jednoduše spokojenost ♥ A poměr cena a kvalita se navzájem doplňují :)


Essence - Mini Lipgloss Set

Mám dvě balení a jsem s nimi nad míru spokojená, jen trošku lepkají na rtech :(


08 WE ROCK THE WORLD


06 PARIS, MA JOLIE


Tohle je celá moje sbírka :) Doufám, že se vám článek líbil a necháte se inspirovat :) napište mi do komentářů, jaká je vaše oblíbená rtěnka♥ Budu se na vás těšit u dalšího článku a slibuji, že budou vycházet častěji :) 


                                                                                      -N