úterý 26. dubna 2016

My travel daily / Ostrava ♥ #1

Ahoj všichni :)
na Ask.fm jste si hodně psali o to abych vám sem napsala o školním zájezdu do Ostravy.Tak sem se rozhodla vám to sem dát + mé fotky :)

- Zájezd byl dvoudenní 13.4.2016 - 14.4.2016

- Vstávala jsem v 5:00 ráno abych stihla vlak do Blanska v 6:50, ano vstávala jsem o hodinu a půl dřív, ale to jen kvůli tomu, že jsem strašnej puntičkář a vše musí být dokonalé! Také jsem si musela udělat pár fotek :D 



- Po příjezdu do Blanska jsme cca 30min čekali, než jsme dostali pokyn k nasednutí do autobusu a v 7:30 jsme vyjeli směr Ostrava.
- Asi po hodině a půl jsme si udělali menší pauzu na benzínce, kde jsem si musela nutně koupit kafe na probuzení.Když jsem viděla Costu tak jsem nemohla odolat a poprvé jsem ji ochutnala :)



- Po 20min. pauze jsme znovu vyjeli :) V 10:30 jsme přijeli do areálu Vítkovic, kde jsme dostali oběd ve formě balíčku.Poslechli jsme si krátké informace o areálu Vítkovic a poté nás čekal Svět techniky.



- Po dvouhodinové exkurzi jsme se konečně vydali na hotel.Byli jsme v hotelu Imperial **** .Ubytovali jsme se, vybalili a šli jsme s Anet do fitka na krátké protáhnutí po zdlouhavé cestě.

- Poté jsme se nachystali a šli jsme na procházku po městě.Navštívili jsme areál Miniuni, kde jsme viděli i sedm divů světa.Navštívili jsme i Stodolní ulici a poté jsme se opět vrátili na hotel.

- Ve 20:00 jsme měli tříchodovou večeří.Předkrm: cuketový dortík s květákem, jablky a vlašskými ořechy.

Hlavni chod: vepřový závitek v anglické slanině, grilovaná zelenina s bramborovo-křenovým pyré.


Dezert: sladké variace


- Po večeři jsme se s Anet přesunuli do wellness na trochu odpočinku v bazénu a v sauně.


- Po malém odpočinku jsme šli na pokoj a ukončili náš program pro první den.

- Ráno jsme vstávali v 7:00.Sbalili jsme se a šli na snídani.


- Po snídani jsme si měli bavit, ale jelikož jsme už s Anet měli sbaleno tak jsme odpočívali a chystali se za cestu zpět do Blanska.

- Při cestě jsme se stavili ještě na exkurzi v Klímkovických lázní a poslední zastávkou byl Šikmí kostel :)


- Pak už nás jen čekala samotná cesta domů :)

Tohle byl celý náš program :) Tímhle děkuji naší škole, že nám umožnila jet na takový skvělí zájezd! :)
Doufám, že se vám můj dnešní článek líbil ♥
  
Ask.fm - https://ask.fm/nikulikus
instagram - nikolkaxo
vinted - http://www.vinted.cz/uzivatele/266750-nikolastrakova

                                                                                                     - N












pondělí 11. dubna 2016

Co si balím sebou #1 / OSTRAVA (kufr)

Ahoj všichni,

ve středu jedu se školou na 2 dny do Ostravy a napadlo mě, že když si sebou beru kufr, tak pro malou inspiraci bych vám mohla dát vědět co si balím, aby se mi to do toho maličkého kufru vše vlezlo :)


Něco málo k mému kufru: * je oranžoví

                                              * bere se jako příruční zavazadlo do letadla, takže je opravdu malý
                                              *56cm x 36cm x 23cm


A teď už k tomu co si balím :)


WELLNESS: - Máme možnost navštívit v našem hotelu také wellness služby, proto nesmí v mém                                kufru chybět plavky a ručník, kdyby náhodou nám ho nenabídli.Tyhle plavky jsem si                            kupovala v H&M cca před rokem za 599,-. Ručník mám z Itálie :)


Fitness: - Před wellness si budeme moct dát do těla ve fitness centru, které se také nachází v hotelu                     :). Proto nesmím zapomenout na pohodlné boty, legíny a tričko :) Moje boty jsou od                             NIKE, legíny z Tally Weijl a tričko také od NIKE.


Pyžamo: - Já si beru na spaní moji košilku z Primarku z Londýna, ale teď si ji vezmu poprvé na                             sebe.Stála v přepočtu kolem 350,-.

Kosmetická taštička: * Krém na suchou pokožku - Jelikož já hodně trpím na suchou pokožku,                                                   proto o ni musím pečovat.Beru si sebou na zkoušku krém od Oriflame                                                   Multi-Purpose cream, který je pro všechny typy pokožky. (69,-)
                                         
                                         * Krém na ruce - Beru si můj oblíbený krém na ruce od EOSu s vůní Fresh                                               flowers, protože i o ruce se musí pečovat.A hydratovat umí tento krém na                                             jedničku! (165,-)

                                         * Odličovač - Včera jsem si pořídila novou čistící micelární vodu od                                                         Dermacol Hyaluron micellar lotion, který je určen pro všechny typy                                                       pleti.Také neobsahuje mýdlo,alkohol a parfemaci.Jsem na něj velmi                                                       zvědavá :) má 400ml, proto si ho odleji do menší flaštičky:) (190,-)
                                        
                                         * Krém na obličej - Abych ani obličej nezanedbala, tak si beru denní krém                                               od firmy Ziaja s obsahem kozího mléka. Hezky hydratuje a doporučuje se                                             také jako báze pod make-up. (89,-)

                                         * Balzám na rty - Nesnáším suché rty a proto nesmím zapomenout na                                                       oblíbený balzám od EOSu s příchutí Coconut milk. Miluji kokos a tím                                                   pádem jsem si nemohla odpustit zkoušku tohoto balzámu a opravdu mi                                                 přirostl k srdíčku a už se bez něj neobejdu! Úžasná hydratace a ještě lepší                                             vůně ♥ Doporučuji všemi deseti! (133,-)

                                          * Kartáček na zuby  - Na něj se přece nesmí zapomenout! :) Já mám od                                                   Curaprox a jsem s ním nad míru spokojená :)
                                        
                                          * Zubní pasta - Já si beru miniaturku od Colgate, která na 2 dny bohatě                                                    stačí :)

                                          * Korektor - Můj oblíbený korektor od Astoru v odstínu 001 IVORY                                                       Perfect Stay 24h krásně kryje nedokonalosti a dá se vrstvit. Vydrží bez                                                   problému celý den.Jen mu nemůžu odpustit tu vůni, která je trochu umělá.                                             (91,-)



                                            * Gelové linky - Jsou úžasné! Gelové linky od Maybelline New York v                                                   odstínu 01 BLACK jsou opravdu černo černé! Po nanešení se zamknou a                                               ani se nehnou celý den! Také mohu jen doporučit ♥ (158,-)

                                            * Gel na obočí - Essence Make me brow odstín 01 BLONDY BROWS s                                                  krásným a precizním kartáčkem.Hezky se s nim pracuje a zafixuje vám                                                  obočí na celý den :) (80,-)

                                            * Řasenka - Od Rimmel London Scandaleyes má krásný hustý                                                                 kartáček.Spíše prodlužuje než zahusťuje, ale i tak vám udělá řasy jak                                                     mrkací panenka :) (91,-)
                     
                                            * Konturovací pudr - UMA Cosmetics 02 MEDIUM Je to obyčejný pudr,                                                ale jelikož jsem si ho kupovala v létě, kdy mi barevně seděl, tak ho teď                                                  používám na konturování, protože je asi o dva odstíny tmavší, než je                                                      moje pleť, ale i tak je jemně namletý a na pleti příjemný, jen ta výdrž                                                    trochu pokulhává :/ (120,-)

                                            * Tvářenka - Tuhle tvářenku jsem dostala na vánoce a jsem z ní nadšená!                                                 Krásná jemně namletá růžová tvářenka se zlatými odlesky. Jedná se o                                                   LUXE Show stopping pink. (250,-)

                                            * Fixační pudr - Beru si od Rimmel London všemi známý Stay Matte 001                                               Transparent, který je úžasný.Nemám první ani poslední balení! :) Je                                                       jemně namletý a zafixuje mi make-up celý den a příjemně voní což je u                                                 mě taky plus :) (120,-)

                                            * Highlighter - Vždy je potřeba trochu třpytu.A  tenhle rozjasňovač od                                                      Essence 10 Look on the bright side to na sluníčku umí pořádně rozbalit.                                                Jen je škoda, že má krémovou konzistenci a ne pudrovou :(  (80,-)

                                            * Lesk na rty - Mám ráda plné a lesklé rty! Tenhle lesk miluji! Jeho výdrž                                                je úžasná, vůně je dokonalá (karamelová) a ta barva ♥ Jemná růžová                                                      barvička, která z vašich rtů udělá zdravé a šťavné až skoro rty k                                                              nakousnutí ♥ Clarins Paris 05 (396,-)

                                           *Štětce si beru jen 3 a to na gelové linky, pudr a korektor :)
                  
                                           * Také si beru gumičky, protože se vždy hodí jak do autobusu tak i na                                                       hotel :)

Tohle je pro dnešek vše :) Doufám, že se vám článek líbil :)  U dalšího článku ahoj ♥


                                                                                                                                       -N