pátek 2. října 2015

Poslední slovo ♥ #1

Vítám vás u prvního článku série vypotřebovaný kosmetických věcí.Nebudu to dlouho opisovat a jdeme na to.

DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Jako první a také jediný produkt zde mám řasenku od Vollaré cosmetics - Lets ROCK.U téhle řasenky mi vyhovoval kartáček, protože je gumový a do obloučku, ale jelikož měl moc krátké ,,štětinky,, používala jsem ji spíše na dolní řasy.Jinak textura je krásná a ani ne suchá, nebo mokrá.Krása.!


PEČUJÍCÍ KOSMETIKA

1) Avon, Nutra Effect hydratační krém na obličej - Tak tento krém je naprosto úžasný.!! Sice jsme ze začátku nebyli kamarádi, ale našla jsem v něm krásně hydratující a voňavý krém, který i přes to že mám částečně mastnou pleť vezme si co chce.Mám už druhé balení a nemůžu si ho vynachválit! Opravdu doporučuji!


2) Indulona - Takhle mastné a hutné krémy nemám na těle moc ráda, ale Indulona nikdy nezklame!Ale na mé velmi suché nohy nic jiného nezabírá a hlavně v létě.Díky za Indolunu!


3) Loreal Paris, micelární voda - tenhle odličovač mě moc nezaujal,jelikož pálil v očích a vysušoval mi pleť, proto moc nedoporučuji na suchou pokožku, nebo pro velmi citlivé oči!



4) Elmex, zubní pasta - Doma nepoužíváme jinou pastu než tuhle, protože je úžasně krémová a nemá ani přehnaně peprmintová.


5) Adidas for Men, sprchový gel vitality - Mám ráda sprchové gely od adidasu,protože pěkně voní a některé mají i mikro perličky, které jsou opravdu skvělé.!

6) Dove, silk dry - Deodoranty od Dove mi moc nevyhovují, protože nezachycují moc pot a v podstatě nemají žádnou funkci.Pro mě nepotřebná věc.Znám mnohem lepší!


7) Tip Line, sprchový gel - Za mě 100 procentně ne.! Strašně tekutý, nevoní a spíše smrdí.!! Už nikdy.!


8) Garnier,pure - Voněl krásně po okurkách, ale to je asi vše! Moc nehydratuje a na pleti se drolí.Jsem z toho zklamaná!


9) Aussie miracle moist, shampoo - Ano prosím.! Lepší šampon jsem nikdy neměla.! Voní jako žvýkačky Hubba Bubba.! Pro měano.!